5.3.5.1 Checklist - Smernica - Smernica o zabezpečení stravovania zamestnancom
Kolektív autorov
Smernica o zabezpečení stravovania zamestnancom
□akou formou je zabezpečené stravovanie
□uviesť počet rokov odrobených u bývalého zamestnávateľa aby bolo umožnené stravovanie
□priemerná hodnota stravy
□uviesť obdobie na výpočet priemerných nákladov na prípravu jedla
□uviesť % nárastu alebo poklesu celkových nákladov na jedno jedlo v priebehu roka
□hodnota gastrolístkov
□výška príspevku na stravovanie nepenažnou formou
□výška príspevku na stravovanie zo sociálneho fondu
□hodnota gastrolístku pri odpracovaní viac ako 11 pracovných hodín
□akou formou a v akej lehote zamestnávateľ oboznámi každého zamestnanca s výškou priemernej hodnoty jedla (ceny gastrolístka), príspevku zamestnávateľa z nákladov, príspevku na stravovanie zo sociálneho fondu a cenou stravného lístka, ktorú…