dnes je 29.3.2024

Input:

Checklist - Smernica - Smernica o zabezpečení stravovania zamestnancom

5.3.2002, , Zdroj: Verlag Dashöfer

5.3.5.1 Checklist - Smernica - Smernica o zabezpečení stravovania zamestnancom

Kolektív autorov


Smernica o zabezpečení stravovania zamestnancom

□akou formou je zabezpečené stravovanie

□uviesť počet rokov odrobených u bývalého zamestnávateľa aby bolo umožnené stravovanie

□priemerná hodnota stravy

□uviesť obdobie na výpočet priemerných nákladov na prípravu jedla

□uviesť % nárastu alebo poklesu celkových nákladov na jedno jedlo v priebehu roka

□hodnota gastrolístkov

□výška príspevku na stravovanie nepenažnou formou

□výška príspevku na stravovanie zo sociálneho fondu

□hodnota gastrolístku pri odpracovaní viac ako 11 pracovných hodín

□akou formou a v akej lehote zamestnávateľ oboznámi každého zamestnanca s výškou priemernej hodnoty jedla (ceny gastrolístka), príspevku zamestnávateľa z nákladov, príspevku na stravovanie zo sociálneho fondu a cenou stravného lístka, ktorú